espa eshop

Επιδότηση 5000€ από το ΕΣΠΑ

Πρόκειται για 100% επιδότηση η οποία θα δοθεί στις επιχειρήσεις για δημιουργία e-shop.

  Επιχειρήσεις με κύριο ΚΑΔ που ξεκινάει από το 47
  Επιχειρήσεις που είναι στη λίστα επιχειρήσεων που ανεστάλησαν με κρατική εντολή
  Επιχειρήσεις με φυσικό κατάστημα και 20% μείωση τζίρου για το 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2019

Οι υπηρεσίες μας

Δείτε παρακάτω τι υπηρεσίες μπορείτε να αποκτήσετε με τα χρήματα από το ΕΣΠΑ

 • Ιστοσελίδα παρουσίασης του καταστήματός σας

 • Σύστημα online παραγγελίας (e-shop) για την ιστοσελίδα σας

 • Android Mobile App για online παραγγελία

 • iOS Mobile App για online παραγγελία

 • Digital Advertising (Facebook, Instagram, Google)

Συχνές ερωτήσεις

 • Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ;

  Η προδημοσίευση του προγράμματος βγήκε στις 11/01/2021. Από εκεί γνωρίζουμε και όλα τα στοιχεία. Η πρόσκληση / προκήρυξη που θα έχει και όλες τις τελικές επιπρόσθετες προϋποθέσεις ένταξης θα ανακοινωθεί μεταξύ 17-20 Ιανουαρίου 2021. Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις αναμένεται να ξεκινήσει 01/02/2021, δηλαδή μόνο λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσκλησης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από το ΕΣΠΑ. Το σύστημα θα μείνει ανοιχτό μέχρι τη συμπλήρωση του προϋπολογισμού. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο από τις επιχειρήσεις και όλα δείχνουν ότι οι θέσεις θα συμπληρωθούν εντός μερικών ημερών από την έναρξη των αιτήσεων.

 • Από τι εξαρτάται για το αν μπορώ να πάρω την επιδότηση;

  Αρχικά πρέπει να καλύπτετε τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η προδημοσίευση του προγράμματος.● Πρέπει να έχει φυσικό κατάστημα.● Η έναρξη της επιχείρησης να έχει γίνει πριν τις 07/11/2020.● Πρέπει να έχει ΚΥΡΙΟ ΚΑΔ (Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας) που ξεκινάει από το 47, δηλαδή είναι στο λιανεμπόριο.● Πρέπει να ανήκει με βάση τον κύριο ΚΑΔ σε όσες ανεστάλησαν με κρατική εντολή από τις 18/03/2020.● Να υπάρχει μείωση του τζίρου τουλάχιστον 20% στο 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το 4ο τρίμηνο του 2019.

 • Πώς μπορώ να δω τα επίσημα έγγραφα του προγράμματος;

  Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσα στην ιστοσελίδα του antagonistikotita.gr● Για την προδημοσίευση στις 11/01/2021 δείτε εδώ

 • Ποιές είναι οι προϋποθέσεις και η διαδικασία της αίτησης;

  Μέσα στην προκήρυξη αναμένουμε ότι θα ανακοινωθεί η έναρξη των αιτήσεων την 01/02/2021.Σύμφωνα με την προδημοσίευση που βγήκε στις 11/01/2021, βασική προϋπόθεση για να μπορεί να κάνει αίτηση η επιχείρηση είναι να έχει εξοφλήσει το τιμολόγιο της δημιουργίας ή αναβάθμισης του e-shop και να υπάρχουν τα αποδεικτικά της εξόφλησης.Το ΕΣΠΑ θα επιδοτήσει εξοφλημένα τιμολόγια τα οποία πρέπει να είναι διαθέσιμα ΠΡΙΝ την ημερομηνία της αίτησης στο σύστημα του ΕΣΠΑ.
  Η αξιολόγηση και έγκριση της επιχορήγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ θα είναι άμεση και αυτοματοποιημένη!
  Μαζί θα οργανώσουμε τη διαδικασία της αίτησης και την υλοποίηση του e-shop.

 • Τι περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες σας πέρα από το eshop;

  Οι υπηρεσίες τις οποίες θα εντάξουμε στο τιμολόγιο που θα καταχωρήσουμε για τη λήψη της επιδότησης στο ΕΣΠΑ, θα πρέπει να έχει επιλέξιμες υπηρεσίες. Για παράδειγμα:● Δημιουργία / αναβάθμιση e-shop.● Εγκατάσταση συστήματος λήψης ηλεκτρονικών πληρωμών.● Φιλοξενία ιστοσελίδας● Υπηρεσίες υποστήριξης

 • Μπορώ να επιδοτηθώ και για mobile apps;

  Οι mobile εφαρμογές τις οποίες προσφέρουμε μαζί με το e-shop αποτελούν ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο του συστήματος. Ο λόγος είναι διότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τις online παραγγελίες των πελατών μας, πάνω από το 60% των online παραγγελιών έρχονται από τις mobile εφαρμογές Android / iOS. Το κόστος για τη δημιουργία του συστήματος online παραγγελίας (e-shop) μαζί με τις mobile εφαρμογές θα καλυφθεί από την επιδότηση.

 • Ποιο είναι το ακριβές κόστος των υπηρεσιών σας;

  Στο Delivery Manager μας αρέσει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα προς τον πελάτη. Για αυτό το λόγο και είμαστε ίσως οι μοναδικοί στο χώρο που δημοσιεύουμε τις τιμές μας στην ιστοσελίδα μας. Με την επιδότηση των 5000€ θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήθος υπηρεσιών τόσο για τη δημιουργία του e-shop (Web, Android, iOS) όσο και για την υποστήριξη και συντήρησή του.

 • Υπάρχει λόγος να βιαστώ;

  Το ενδιαφέρον που υπάρχει στην αγορά είναι τεράστιο. Με το που θα ανοίξει η πλατφόρμα της online αίτησης όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σε εταιρίες συμβούλων κτλ, θα γίνει η αίτησή τους από το συνεργάτη τους. Όλα δείχνουν πως οι αιτήσεις θα κλείσουν μόλις σε λίγες μέρες από την έναρξή τους αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν πάντα σε προγράμματα με 100% επιδότηση.

Διαδικασία αίτησης

1

Έλεγχος κριτηρίων

Συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να δούμε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ.

2

Επικοινωνία

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε.

3

Αίτηση στο ΕΣΠΑ

Για να γίνει η αίτηση στο ΕΣΠΑ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση του e-shop αλλά και η εξόφληση του τιμολογίου που θα καταθέσουμε στην αίτηση.

Θέλετε να κάνετε αίτηση;

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να οργανώσετε την αίτησή σας στο ΕΣΠΑ.

Ευχαριστούμε πολύ!

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να οργανώσουμε την αίτησή σας!

Can't send form.

Please try again later.