espa eshop

Επιδότηση 5000€ από το ΕΣΠΑ

Πρόκειται για 100% επιδότηση η οποία θα δοθεί στις επιχειρήσεις για δημιουργία e-shop.

  Επιχειρήσεις με ΚΑΔ που ξεκινάει από το 47
  Επιχειρήσεις που είναι στη λίστα επιχειρήσεων που ανεστάλησαν με κρατική εντολή
  Επιχειρήσεις με φυσικό κατάστημα και 20% μείωση τζίρου για το 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2019

Οι υπηρεσίες μας

Δείτε παρακάτω τι υπηρεσίες μπορείτε να αποκτήσετε με τα χρήματα από το ΕΣΠΑ

 • Ιστοσελίδα παρουσίασης του καταστήματός σας

 • Σύστημα online παραγγελίας (e-shop) για την ιστοσελίδα σας

 • Android Mobile App για online παραγγελία

 • iOS Mobile App για online παραγγελία

 • Digital Advertising (Facebook, Instagram, Google)

Συχνές ερωτήσεις

 • Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ;

  Οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης από 22/02/2021 έως 24/03/2021.Μετά λήξη της διαδικασίας των αιτήσεων, ακολουθεί η αξιολόγηση από επιτροπή η οποία θα καταρτίσει Πίνακες Κατάταξης, ώστε να εγκριθούν οι Δυνητικά Δικαιούχοι ανά Περιφέρεια και μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων. Η προθεσμία ολοκλήρωσης ορίζεται στους 6 μήνες απο την απόφαση ένταξης της επιχείρησης.

 • Από τι εξαρτάται για το αν μπορώ να πάρω την επιδότηση;

  Αρχικά πρέπει να καλύπτετε τις αντικειμενικές και τυπικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η προκήρυξη του προγράμματος.Στη συνέχεια, η ένταξή σας ορίζεται από τη συγκριτική διαδικασία αξιολόγησης όπου το βασικό κριτήριο για τις επιχειρήσεις είναι η μείωση του τζίρου.Όσες επιχειρήσεις έχουν κάνει έναρξη μετά τη 1/10/2019 θεωρούνται νεοσύστατες και η ένταξή τους είναι σίγουρη διότι η μείωση τζίρου θεωρείται 100%.

 • Πώς μπορώ να δω τα επίσημα έγγραφα του προγράμματος;

  Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσα στην ιστοσελίδα του antagonistikotita.gr● Για την προδημοσίευση στις 11/01/2021 δείτε εδώ● Για την προκήρυξη στις 12/02/2022 δείτε εδώ

 • Ποιές είναι οι προϋποθέσεις και η διαδικασία της αίτησης;

  Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκινάει στις 22/02/2021 και λήγει στις 24/03/2021.Πιθανή και η παράταση όπως γίνεται συνήθως, όπως και η αύξηση του προϋπολογισμού των 80εκ ευρώ του προγράμματος.
  Η αξιολόγηση και έγκριση της επιχορήγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ θα είναι συγκριτική ΧΩΡΙΣ σειρά προτεραιότητας!
  Μαζί θα οργανώσουμε τη διαδικασία της αίτησης και την υλοποίηση του e-shop.

 • Τι περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες σας πέρα από το eshop;

  Οι υπηρεσίες τις οποίες θα εντάξουμε στο τιμολόγιο που θα καταχωρήσουμε για τη λήψη της επιδότησης στο ΕΣΠΑ, θα πρέπει να έχει επιλέξιμες υπηρεσίες. Για παράδειγμα:● Δημιουργία / αναβάθμιση e-shop.● Εγκατάσταση συστήματος λήψης ηλεκτρονικών πληρωμών.● Φιλοξενία ιστοσελίδας● Υπηρεσίες υποστήριξης

 • Μπορώ να επιδοτηθώ και για mobile apps;

  Οι mobile εφαρμογές τις οποίες προσφέρουμε μαζί με το e-shop αποτελούν ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο του συστήματος. Ο λόγος είναι διότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τις online παραγγελίες των πελατών μας, πάνω από το 60% των online παραγγελιών έρχονται από τις mobile εφαρμογές Android / iOS. Το κόστος για τη δημιουργία του συστήματος online παραγγελίας (e-shop) μαζί με τις mobile εφαρμογές θα καλυφθεί από την επιδότηση.

 • Ποιο είναι το ακριβές κόστος των υπηρεσιών σας;

  Στο Delivery Manager μας αρέσει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα προς τον πελάτη. Για αυτό το λόγο και είμαστε ίσως οι μοναδικοί στο χώρο που δημοσιεύουμε τις τιμές μας στην ιστοσελίδα μας. Με την επιδότηση των 5000€ θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήθος υπηρεσιών τόσο για τη δημιουργία του e-shop (Web, Android, iOS) όσο και για την υποστήριξη και συντήρησή του.

 • Οι επιχειρήσεις εστίασης εντάσσονται;

  Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορά όπως το λέει και ο τίτλος του το λιανικό εμπόριο.Μία βασική προϋπόθεση είναι ότι ο κύριος ΚΑΔ (Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας) της επιχείρησης ή αυτός με τα μεγαλύτερα έσοδα, θα πρέπει να ξεκινάει από το 47.Η εστίαση συνήθως δεν έχει αυτούς τους ΚΑΔ άρα ΔΕΝ εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.Συγκεκριμένα σε ότι αφορά κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.α. τα οποία έχουν ΚΑΔ που ξεκινάει από το 47 και πάλι δεν εντάσσονται διότι δεν καλύπτουν την προϋπόθεση της μίας μέρας αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.

 • Οι επιχειρήσεις με ψιλικά εντάσσονται;

  Τα ψιλικατζίδικα συνήθως έχουν ΚΑΔ που ξεκινάει με 47. Οπότε εντάσσονται. Ωστόσο, θα πρέπει να καλύπτουν και τον όρο της μείωσης του τζίρου κατά 20% σε ότι αφορά το 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το 2019.Αν η επιχείρηση έχει κάνει έναρξη μετά τις 01/10/2019 η ένταξή της στο ΕΣΠΑ είναι σίγουρη, διότι θεωρείται ότι έχει 100% μείωση τζίρου.

Διαδικασία αίτησης

1

Έλεγχος κριτηρίων

Συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να δούμε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ.

2

Επικοινωνία

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε.

3

Αίτηση στο ΕΣΠΑ

Οργανώνουμε μαζί την αίτηση και μετά αναμένουμε τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για την ένταξή σας.

Θέλετε να κάνετε αίτηση;

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να οργανώσετε την αίτησή σας στο ΕΣΠΑ.

Ευχαριστούμε πολύ!

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να οργανώσουμε την αίτησή σας!

Can't send form.

Please try again later.